"Tiara"- crema de zi si noapte

"Tiara" este o crema 100% naturala care rasfata atat pielea dvs fina cat si spiritul zburdalnic. Se poate folosi atat ziua cat si noapte, hranind pielea cu grija si nelasand-o deloc incarcata.

Orice femeie merita un strop de rasfat! Cineva spunea ca iubirea incepe acolo unde a disparut uitarea. Uitati de pielea aspra si iubiti finetea si catifelarea pielii dvs. Oferiti-va un stop de placere si rasfatati-va in fiecare zi! Meritati pe deplin!

Crema contine unt de cocos, unt de cacao, ulei din germeni de grau, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de migdale dulci, ulei din samburi de struguri si ulei esential de lavanda.

Unt de cocos - impiedica formarea ridurilor, dar ajuta si in tratarea diferitelor probleme ale pielii inclusiv psoriazis, dermatite, eczeme si alte infectii cutanate. Este un excelent ulei de masaj pentru piele actionand ca un hidratant eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea uscata. Contine un nivel foarte ridicat de antioxidanti, care ajuta la protejarea organismului de radicali liberi si de prevenire de boli degenerative si imbatranirea prematura.

Unt de cacao - a fost numit „hidratantul suprem” si este folosit de secole pentru mentinerea pielii fine si suple. Este una dintre cele mai stabile si concentrate grasimi naturale cunoscute, se topeste la temperatura corpului si astfel este rapid absorbit de piele. Untul de cacao este recomandat pentru tratarea bolilor de piele cum ar fi eczemele si dermatita. Ce face el este sa creeze un soi de bariera intre pielea sensibila si mediu, ajutand totodata la retinerea hidratarii in piele. Untul de cacao contine polifenolii continuti in masa de cacao, si tocoferoli, care ii confera untului proprietati antioxidante. Este de asemenea o sursa importanta de vitamina E. Fiind un factor natural de protectie UV, asigura o bronzare naturala, uniforma, mentine un nivel optim al ph-ului pielii si prezinta o biocompatibilitate totala cu pielea, de aceea nu provoaca alergii si este potrivit chiar si celor mai sensibili.

Ulei din samburi de struguri - Uleiul de samburi de struguri reprezinta unul dintre cele mai puternice uleiuri cu rol antioxidant, contribuind la mentinerea elasticitatii vaselor de sange si la scaderea nivelului colesterolului. Ajuta de asemenea la prevenirea hipertensiunii arteriale. Are rol de protejare a sistemului circulator, marind totodata capacitatea de rezistenta a sistemului imunitar.

Ulei de migdale dulci - ecomandat in special pentru pielea sensibila, cum ar fi a copiilor. Datorita continutului ridicat de acizi grasi, hraneste, reface si protejeaza si cea mai uscata piele. Vitaminele A, D si E ajuta la regenerarea tesuturilor, previn imbatranirea pielii, oferindu-i stralucire si suplete in acelasi timp.De asemenea, uleiul calmeaza mancarimile, iritatiile, ajuta la vindecarea eczemelor si altor rani, reface pielea crapata, ajuta la estomparea si prevenirea vergeturilor.

Ulei esential de lavanda - Arhicunoscut pentru efectul sau de calmare, uleiul de lavanda reprezinta un adevarat medicament al psihicului. Medicii il recomanda de aceea cu incredere in starile de surmenaj psihic, in tratarea insomniilor sau in conditiile unei nervozitati excesive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Loneliness