"Madeline" - crema impotriva melasmei

Crema "Madeline" este o crema pe care am gandit-o pentru o buna prietena. Intr-o dimineata la cafea, vorbind despre "minunile" mele m-a intrebat de o crema pentru petele maronii. Nu ca ar avea ea, dar i pare ca are o astfel de paticica si trebuie sa o trateze. O adevarata doamna ca ea, nu poate lasa o umbra sa-i pateze tenul! Este o doamna, o femeie si o mama adevarata. O admir mult! Si iata-ma calare pe net invatand ce si cum! Rezultatul este intr-un recipient de 50 gr si cred ca este ceva reusit!

Crema contine: unt de shea, unt de cocos, unt de cacao, ulei din germeni de grau, ulei samburi de struguri, ulei de migdale dulci, ulei de catina, vitamina A, vitamina C, uleiuri esentiale de lavanda, bergamnont, melisa si ylang ylang.

Melasma se prezinta prin pete intunecate si apare la persoanele adulte, ambele parti ale fetei fiind de obicei afectate. Desi poate afecta atat femeile cat si barbatii, aparitia melasmei este mult mai frecventa la femei, in special in timpul sarcinii sau la femeile care urmeaza un tratament medicamentos de genul contraceptivelor orale sau tratamentelor hormonale.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Loneliness

Hai sa invatam sa RECICLAM!

Poveste